Rabu, 25 September 2019

Lirik Lagu Ilux ID - Iki Anane Isun

Iki Anane Isun - Ilux ID


Kadung Riko Golek Hang Pinter Dandan
Teko Isun Riko Mesti Nemune
Dudu Koyo Isun Hang Magih Tarantana
Ngelakoni Urip Hang Dimeni Gusti

Kadung Riko Golek Hang Lebih Sempurno
Teko Isun Riko Mesti Ulihe
Dudu Koyo Isun Hang Lagi Kekurangan
Tangiang Dungo Urip Mung Niat Gendingan

Sun Sing Biso Nguweni Kembang
Hang Regane Biso Nggo Mangan Sun Ulian-ulianan
Isun Ugo Sing Biso Nguweni Penganggon Larang
Koyo Hang Nguweni Welas Riko Pungkasan

Yo Wes Iki Anane Isun
Donya Nisun Seru Biso Ningo Diukur
Yo Ro Mung Siji Hang Biso Isun Uleni
Kembang Welas Sang Sing Bakal Iso Mati

Kadung Riko Golek Hang Lebih Sempurno
Teko Isun Riko Mesti Ulihe
Dudu Koyo Isun Hang Lagi Kekurangan
Tangiang Dungo Urip Mung Niat Gendingan

Sun Sing Biso Nguweni Kembang
Hang Regane Biso Nggo Mangan Sun Ulian-ulianan
Isun Ugo Sing Biso Nguweni Penganggon Larang
Koyo Hang Nguweni Welas Riko Pungkasan

Yo Wes Iki Anane Isun
Donya Nisun Seru Biso Ninggo Diukur
Yo Ro Mung Siji Hang Biso Isun Nguweni
Kembang Welas Sang Sing Bakal Iso Mati
Disqus Comments