Selasa, 16 Juli 2019

Lirik Lagu Prigel Anjarwening - Aku Sayang Kowe

Aku Sayang Kowe - Prigel Anjarwening


Tak Titipne Lintang Lan Rembulan
Roso Kangenku Marang Sliramu
Amergo Kelingan Endahe Parasmu
Bisone Mung Nyawang Fotomu

Sayang Rungokno Sworo Atiku
Aku Ngempet Kangen Nandang Rindu
Mugo Roso Iki Biso Dadi Nyoto
Tulung Tresnoku Ojo Di Sio Sio

Mung Siji Kang Dadi Impenku
Sesandingan Ro Sliramu
Panyuwonku Tulus Lan Suci
Mugo Kowe Biso Njogo Ati
Oh Sayangku

Tak Titipne Lintang Lan Rembulan
Roso Kangenku Marang Sliramu
Amergo Kelingan Endahe Parasmu
Bisone Mung Nyawang Fotomu

Sayang Rungokno Sworo Atiku
Aku Ngempet Kangen Nandang Rindu
Mugo Roso Iki Biso Dadi Nyoto
Tulung Tresnoku Ojo Di Sio Sio

Mung Siji Kang Dadi Impenku
Sesandingan Ro Sliramu
Panyuwonku Tulus Lan Suci
Mugo Kowe Biso Njogo Ati
Oh Sayangku

Mung Siji Kang Dadi Impenku
Sesandingan Ro Sliramu
Panyuwonku Tulus Lan Suci
Mugo Kowe Biso Njogo Ati
Oh Sayangku
Oh Sayangku
Disqus Comments