Kamis, 25 Juli 2019

Lirik Lagu Eny Sagita - Lintang Ati (Titip Angin Kangen)

Lintang Ati (Titip Angin Kangen) - Eny Sagita


Lintang Sing Ono Ning Wengi Gawe Kengen Ati
Ati Sing Tansah Nandang Kasmaran Iki
Endahe Esemmu Gae Bungahe Atiku
Mung Sliramu Pepujaning Atiku

Ning Awang Katon Netramu Ing Saben Wengiku
Keroso Ing Sumilire Angin Dalu
Sliramu Doh Kangmas Seng Dadi Memanike Kalbu
Mung Sliramu Mung Sing Onok Ning Atiku
Aku Tresno Sliramu

Ning Angin Tak Titepne
Roso Kangen Marang Sliramu
Nadyan Baten Pingin Ketemu
Amung Biso Nyawang Fotomu

Abote Mendem Kengen
Kangen Sing Ning Njero Dodoku
Gedine Roso Tresno Iki Amung Tak Simpen
Ning Njero Ati

Lintang Sing Ono Ning Wengi Gawe Kengen Ati
Ati Sing Tansah Nandang Kasmaran Iki
Endahe Esemmu Gae Bungahe Atiku
Mung Sliramu Pepujaning Atiku

Ning Awang Katon Netramu Ing Saben Wengiku
Keroso Ing Sumilire Angin Dalu
Sliramu Doh Kangmas Seng Dadi Memanike Kalbu
Mung Sliramu Mung Sing Onok Ning Atiku
Aku Tresno Sliramu

Ning Angin Tak Titepne
Roso Kangen Marang Sliramu
Nadyan Baten Pingin Ketemu
Amung Biso Nyawang Fotomu

Abote Mendem Kengen
Kangen Sing Ning Njero Dodoku
Gedine Roso Tresno Iki Amung Tak Simpen
Ning Njero Ati
Disqus Comments