Selasa, 16 Juli 2019

Lirik Lagu Donna Jello - Ngambang

Ngambang - Donna Jello


Buru Buru Kenalan
Jare Sing Paran Paran
Masio Tah Orip Iki
Mageh Ono Hang Kurang

Riko Ngomong Nong Isun
Jare Welas Temenan
Saikine Wong Loro
Orip Bebarengaan

Duh Duh Duh Aduh Kakang
Saiki Riko Bimbang
Welas Riko Sayang Riko
Sing Koyok Bengen Riko
Mageh Bujang
Welas Riko Sayang Riko
Saiki Wes Ngambang

Opo Tah Riko Opo Tah Riko
Wes Duwe Simpenan Wong Wadon Liyan
Isun Rumongso Isun Rumongso
Awak Isun Iki Kurang Sempurno

Duh Duh Duh Aduh Kakang
Saiki Riko Ilang
Kari Tego Kari Mentolo
Sampek Awak Isun Keloro Loro
Saiki Riko Saiki Riko
Orep Ambi Wong Liyo

Buru Buru Kenalan
Jare Sing Paran Paran
Masio Tah Orip Iki
Mageh Ono Hang Kurang

Riko Ngomong Nong Isun
Jare Welas Temenan
Saikine Wong Loro
Orip Bebarengaan

Duh Duh Duh Aduh Kakang
Saiki Riko Bimbang
Welas Riko Sayang Riko
Sing Koyok Bengen Riko
Mageh Bujang
Welas Riko Sayang Riko
Saiki Wes Ngambang

Opo Tah Riko Opo Tah Riko
Wes Duwe Simpenan Wong Wadon Liyan
Isun Rumongso Isun Rumongso
Awak Isun Iki Kurang Sempurno

Duh Duh Duh Aduh Kakang
Saiki Riko Ilang
Kari Tego Kari Mentolo
Sampek Awak Isun Keloro Loro
Saiki Riko Saiki Riko
Orep Ambi Wong Liyo
Disqus Comments