Selasa, 11 Juni 2019

Lirik Lagu Tupang - Udan Isih Banyu

Udan Isih Banyu - Tupang


Udan Isih Banyu
Jo Sumelang Neng Atimu
Kowe Isih Neng Atiku

Rino Klawan Wengi
Mong Koe Seng Tak Impi
Nganti Saiki Ora Biso Lali
Aku Wedi Kelangan Gandolane Ati
Mugo Koe Biso Ngerteni

Bakal Tak Jogo Roso Ati Iki
Nggo Sliramu Pepujaneng Ati
Udan Isih Banyu
Ra Bakal Luntur Tresnaku
Mendung Ketutup Mego
Ra Bakal Ati Iki Cidro

Gedine Ombak Segoro
Ra Biso Misah Asmoro
Sumilir Angin Gowo Roso
Tak Titipke Kangen Neng Dodo

Gedine Ombak Segoro
Ra Biso Misah Asmoro
Sumilir Angin Gowo Roso
Tak Titipke Kangen Neng Dodo

Udan Isih Banyu Nelesi Atiku
Udan Isih Banyu Gawe Kangen Atiku
Udan Isih Banyu Nelesi Atiku
Udan Isih Banyu Gawe Kangen Atiku
Disqus Comments