Minggu, 09 Juni 2019

Lirik Lagu Syahiba Saufa - Sun Akoni

Sun Akoni - Syahiba Saufa


Hang Isun Engeti, Waktu Magih Demenan
Susah Seneng Disonggo, Bebarengan
Hang Isun Karepi Yo Mung Sesandhingan
Saikine Mung Kari Angenan
Lilo Ati Sun Sing Lilo
Nompo Roso Hang Kari Loro

Jujur Sun Akoni Ati Nisun Sing Lilo
Jujur Sun Akoni, Welas Iki Yo Mung Kanggo Riko
Keliwat Angen Hang Nyikso
Noring Dodo Lorone Loro

Hang Isun Engeti, Waktu Magih Demenan
Susah Seneng Disonggo Bebarengan
Hang Isun Karepi, Yo Mung Sesandhingan
Saikine Mung Kari Angenan
Lilo Ati Sun Sing Lilo
Nompo Roso Hang Kari Loro

Jujur Sun Akoni Ati Nisun Sing Lilo
Jujur Sun Akoni, Welas Iki Yo Mung Kanggo Riko
Keliwat Angen Hang Nyikso
Noring Dodo Lorone Loro

Hang Isun Engeti, Waktu Magih Demenan
Susah Seneng Disonggo, Bebarengan
Hang Isun Karepi Yo Mung Sesandhingan
Saikine Mung Kari Angenan
Lilo Ati Sun Sing Lilo
Nompo Roso Hang Kari Loro

Jujur Sun Akoni Ati Nisun Sing Lilo
Jujur Sun Akoni, Welas Iki Yo Mung Kanggo Riko
Keliwat Angen Hang Nyikso
Noring Dodo Lorone Loro

Jujur Sun Akoni Ati Nisun Sing Lilo
Jujur Sun Akoni, Welas Iki Yo Mung Kanggo Riko
Keliwat Angen Hang Nyikso
Noring Dodo Lorone Loro
Disqus Comments