Kamis, 13 Juni 2019

Lirik Lagu Syahiba Saufa - Milu Demen

Milu Demen - Syahiba Saufa


Pahit Rasane Dung Welas Sing Ketompo
Koyo Dene Kopi Sing Nemu Gulo
Wes Kelendi Maning Sun Kudu Rumongso
Mulo Roso Welase Keneng Di Pokso
                             
Ulihe Sun Ngangen Kari Kenemenen
Serang Kepingine Biso Urip Bareng
Kelendi Maning Nyatane Riko
Milih Jejodohan Ambi Wong Liyo
                         
Sing Lilo Isun Nyawang Riko
Saiki Wes Duwene Wong Liyo
Welase Yo Kudu Sun Pendem
Urip Bareng Mung Biso Sun Angen
           
Sun Lilo Isun Nyawang Riko
Saiki Wes Duwene Wong Liyo
Ngenese Ati Sun Mung Milu Demen
Tapi Sing Melu Ngerasakaken
                             
Ulihe Sun Ngangen Kari Kenemenen
Serang Kepingine Biso Urip Bareng
Kelendi Maning Nyatane Riko
Milih Jejodohan Ambi Wong Liyo
                           
Sing Lilo Isun Nyawang Riko
Saiki Wes Duwene Wong Liyo
Welase Yo Kudu Sun Pendem
Urip Bareng Mung Biso Sun Angen
                           
Sun Lilo Isun Nyawang Riko
Saiki Wes Duwene Wong Liyo
Ngenese Ati Sun Mung Milu Demen
Tapi Sing Melu Ngerasakaken
Tapi Sing Melu Ngerasakaken
Disqus Comments