Rabu, 05 Juni 2019

Lirik Lagu Syahiba - Ketaton

Ketaton - Syahiba


Ibarate Udan Yo Sing Biso Lali
Ambi Mendung Lan Sworo Petire
Ibarate Bumi Yo Sing Biso Lali
Ambi Lintang Lan Langit Bengine

Lilo Isun Lilo
Kadung Nyawang Riko Ambi Wong Liyo
Welas Isun Welas
Tapi Isun Kepekso Kudu Ikhlas

Isun Pendem Banyu Moto Iki
Myakne Riko Sing Ngerteni
Saktenane Nong Njero Ati
Sun Ketaton Perih

Isun Pendem Banyu Moto Iki
Myakne Riko Sing Ngerteni
Saktenane Nong Njero Ati
Sun Ketaton Perih

Ibarate Udan Yo Sing Biso Lali
Ambi Mendung Lan Sworo Petire
Ibarate Bumi Yo Sing Biso Lali
Ambi Lintang Lan Langit Bengine

Lilo Isun Lilo, Kadung Nyawang Riko Ambi Wong Liyo
Welas Isun Welas, Tapi Isun Kepekso Kudu Ikhlas

Isun Pendem Banyu Moto Iki Myakne Riko Sing Ngerteni
Saktenane Nong Njero Ati Sun Ketaton Perih
Isun Pendem Banyu Moto Iki Myakne Riko Sing Ngerteni
Saktenane Nong Njero Ati Sun Ketaton Perih

Isun Pendem Banyu Moto Iki Myakne Riko Sing Ngerteni
Saktenane Nong Njero Ati Sun Ketaton Perih
Isun Pendem Banyu Moto Iki Myakne Riko Sing Ngerteni
Saktenane Nong Njero Ati Sun Ketaton Perih
Disqus Comments