Rabu, 05 Juni 2019

Lirik Lagu Susy Arzetty - Sing Penting Tarling

Sing Penting Tarling - Susy Arzetty


Kucing Cilik Mlangkring Mlangkring
Laki Purik Ora Pusing
Ora Lok Tek Gawe Rungsing
Masih Mending Nyetel Tarling

Toat Toet Suara Berokan
Laki Ala Sering Tukaran
Dari Pada Awak Gering
Masih Mending Joget Tarling

Reff:
Heee… Wong Males Akeh Alesan
Urip Serba Kecingkrangan
Janggut Aja Nempel Ning Dengkul Duh Kakang
Ndekukul Nggedeni Utang

Heee… Sugih Wis Takdir Illahi
Tapi Kelawan Digulati
Ora Cukup Kenang Do’a Duh Kakang
Kudu Kelawan Usaha
Disqus Comments