Lirik Lagu Pendhoza - Seko Opo Atimu

Seko Opo Atimu - Pendhoza


Saiki Tresnaku Yo Mung Nggo Kowe
Tak Pasrahke Kabeh Sak Rogone
Aku Ikhlas Yen Sliramu Dadi Jodoku

Mung Sewu Siji Wong Koyo Kowe
Ra Bakal Tak Sia-siake
Mugo Aku Ro Kowe Iso Tekan Saklawase

Saiki Tresnaku Yo Mung Nggo Kowe
Tak Pasrahke Kabeh Sak Rogone
Aku Ikhlas Yen Sliramu Dadi Jodoku

Mung Sewu Siji Wong Koyo Kowe
Ra Bakal Tak Sia-siake
Mugo Aku Ro Kowe Iso Tekan Saklawase

0 komentar

Posting Komentar