Senin, 03 Juni 2019

Lirik Lagu Pendhoza - Menyambut Lebaran

Menyambut Lebaran - Pendhoza


Wulan Ramadhan Uwes Teko
Wes Kewajibane Nindakke Poso
Kudu Iso Nahan Hawa Lan Nafsu
Luwih Sabar Mboten Pareng Nesu Nesu

Ayo Podo Golek Ganjaran
Mangkat Taraweh Karo Tadarusan
Ojo Lali Zakat’e, Kuwi Wes Kewajibane
Sing Do Lali Ayo Podo Dielingke

Tetep Kerjo Senajane Poso
Dilereni Lek Tumindak Olo
Ora Keroso Sedelo Meneh Wes Riyoyo

Alhamdulillah Diparingi Umur Panjang
Iso Kumpul Bareng Neng Dino Lebaran
Podo Ngelebur Duso Lan Salam-salaman
Yen Duwe Salah Mohon Dimaafkan

Wulan Poso Wes … Nganggone Klambi Anyar
Mangane Roti Nastar Ketupat Opor Ayam
Kabeh Seneng Menyambut Hari Kemenangan

Sungkem Ro Wong Tuwane, Sedulur Lan Koncone
Rukun .. Ben …
Sing Mergawe Ojo Lali Thr’e

Tetep Kerjo Senajane Poso
Dilereni Lek Tumindak Olo
Ora Keroso Sedelo Meneh Wes Riyoyo

Alhamdulillah Diparingi Umur Panjang
Iso Kumpul Bareng Neng Dino Lebaran
Podo Ngelebur Duso Lan Salam-salaman
Yen Duwe Salah Mohon Dimaafkan

Alhamdulillah Diparingi Umur Panjang
Iso Kumpul Bareng Neng Dino Lebaran
Podo Ngelebur Duso Lan Salam-salaman
Yen Duwe Salah Mohon Dimaafkan
(Yen Duwe Salah Mohon Dimaafkan)
Disqus Comments