Rabu, 05 Juni 2019

Lirik Lagu Nella Kharisma - Pengen Dirabi

Pengen Dirabi - Nella Kharisma


Aku Tresno Kowe Kudune Kowe Ngerti
Aku Pengen Kowe Ndang Ngejak Aku Rabi
Mosok Kurang Suwi Yen Aku Mok Pacari
Mengko Selak Basi Terae Kowe Ra Peka
Opo Sing Tak Karepne

Aku Pengen Di Rabi Kowe Mung Nyemayani
Jaremu Ngajak Rabi Jebul Mok Apusi
Pengenku Ndang Dirabi Pacaran Ora Suwi
Yen Durung Wani Godong Waru Neng Atiku
Pindah Kelain Hati

Aku Tresno Kowe Kudune Kowe Ngerti
Aku Pengen Kowe Ndang Ngejak Aku Rabi
Mosok Kurang Suwi Yen Aku Mok Pacari
Mengko Selak Basi Terae Kowe Ra Peka
Opo Sing Tak Karepne

Aku Pengen Di Rabi Kowe Mung Nyemayani
Jaremu Ngajak Rabi Jebul Mok Apusi
Pengenku Ndang Dirabi Pacaran Ora Suwi
Yen Durung Wani Godong Waru Neng Atiku
Pindah Kelain Hati

Aku Tresno Kowe Kudune Kowe Ngerti
Aku Pengen Kowe Ndang Ngejak Aku Rabi
Mosok Kurang Suwi Yen Aku Mok Pacari
Mengko Selak Basi Terae Kowe Ra Peka
Opo Sing Tak Karepne

Aku Tresno Kowe Kudune Kowe Ngerti
Aku Pengen Kowe Ndang Ngejak Aku Rabi
Mosok Kurang Suwi Yen Aku Mok Pcari
Mengko Selak Basi Terae Kowe Ra Peka
Opo Sing Tak Karepne
Disqus Comments