Rabu, 05 Juni 2019

Lirik Lagu Nella Kharisma - Konco Opo Rabi

Konco Opo Rabi - Nella Kharisma


Milih Koncoan Opo Rabi
Rasah Kedawan Yen Aku Mbok Tresnani
Tak Jalok Kowe Ra Bakal Mblenjani
Ben Iso Selawase Aku Mbok Duweni

Milih Koncoan Opo Rabi
Yen Ndang Di Jalok Yen Tresnoku Mbok Gandoli
Rasah Kesuwen Mantene Ben Ndang Dikipasi
Jejer Lungguh Kwade Berbunga Rasaning Ati

Yen Pancen Karo Aku Tresno Tenan
Mending Ndang Mantenan
Wes Ora Usah Kakean Haluan
Mergo Biso Ngabar Lan Kedawan

Rasah Cilik Ati Bondo Dunyo
Kabeh Biso Direkoso
Yen Wes Mantep Anggone Bebrayan
Nadyan Kahanan Ora Dadi Halangan

Buktine Yen Pancen Ono Katresnan
Janur Melengkung Yen Uwes Dipasang
Atine Pating Gumebyar
Tamune Dahar Diramekno Gendhing Lan Koploan

Saiki Mileh Wae Koncoan Opo Rabi
Rasah Bimbang Mantep Ning Njero Ati

Milih Koncoan Opo Rabi
Rasah Kedawan Yen Aku Mbok Tresnani
Tak Jalok Kowe Ra Bakal Mblenjani
Ben Iso Selawase Aku Mbok Duweni

Milih Koncoan Opo Rabi
Yen Ndang Di Jalok Yen Tresnoku Mbok Gandoli
Rasah Kesuwen Mantene Ben Ndang Dikipasi
Jejer Lungguh Kwade Berbunga Rasaning Ati

Yen Pancen Karo Aku Tresno Tenan
Mending Ndang Mantenan
Wes Ora Usah Kakean Haluan
Mergo Biso Ngabar Lan Kedawan

Rasah Cilik Ati Bondo Dunyo
Kabeh Biso Direkoso
Yen Wes Mantep Anggone Bebrayan
Nadyan Kahanan Ora Dadi Halangan

Buktine Yen Pancen Ono Katresnan
Janur Melengkung Yen Uwes Dipasang
Atine Pating Gumebyar
Tamune Dahar Diramekno Gendhing Lan Koploan

Saiki Mileh Wae Koncoan Opo Rabi
Rasah Bimbang Mantep Ning Njero Ati

Milih Koncoan Opo Rabi
Rasah Kedawan Yen Aku Mbok Tresnani
Tak Jalok Kowe Ra Bakal Mblenjani
Ben Iso Selawase Aku Mbok Duweni

Milih Koncoan Opo Rabi
Yen Ndang Di Jalok Yen Tresnoku Mbok Gandoli
Rasah Kesuwen Mantene Ben Ndang Dikipasi
Jejer Lungguh Kwade Berbunga Rasaning Ati
Disqus Comments