Jumat, 07 Juni 2019

Lirik Lagu Nella Kharisma - Kepontang Panting

Kepontang Panting - Nella Kharisma


Aku Trimo Sing Ngalah, Aku Wis Ra Betah
Ngerasakke Kahanan Iki, Rasane Ra Nguati
Sambat Loroning Ati, Kabeh Janjimu Ora Bukti
Jare Tresno Nanging Opo, Kowe Gampang Leno

Aku Kepontang Panting, Manut Mlakune Angin
Ibaratno Bandulan, Aku Nggo Dolanan
Loro Atiku Loro, Sing Tak Tresno Ora Rumongso
Kowe Tego Gawe Cidro, Mending Aku Lungo

Wes Rapopo Rasah Diterusno
Senajan Toh Atiku Loro
Mending Tak Culno Ugo Ikhlasne
Kowe Nggo Wong Liyo

Tak Cubo Legowo, Tak Cubo Ngelalekno
Senajan Wae Abot Sing Tak Roso

Aku Trimo Sing Ngalah, Aku Wis Ra Betah
Ngerasakke Kahanan Iki, Rasane Ra Nguati
Sambat Loroning Ati, Kabeh Janjimu Ora Bukti
Jare Tresno Nanging Opo, Kowe Gampang Leno

Aku Kepontang Panting, Manut Mlakune Angin
Ibaratno Bandulan, Aku Nggo Dolanan
Loro Atiku Loro, Sing Tak Tresno Ora Rumongso
Kowe Tego Gawe Cidro, Mending Aku Lungo

Wes Rapopo Rasah Diterusno
Senajan Toh Atiku Loro
Mending Tak Culno Ugo Ikhlasne
Kowe Nggo Wong Liyo

Tak Cubo Legowo, Tak Cubo Ngelalekno
Senajan Wae Abot Sing Tak Roso

Aku Trimo Sing Ngalah, Aku Wis Ra Betah
Ngerasakke Kahanan Iki, Rasane Ra Nguati
Sambat Loroning Ati, Kabeh Janjimu Ora Bukti
Jare Tresno Nanging Opo, Kowe Gampang Leno

Aku Kepontang Panting, Manut Mlakune Angin
Ibaratno Bandulan, Aku Nggo Dolanan
Loro Atiku Loro, Sing Tak Tresno Ora Rumongso
Kowe Tego Gawe Cidro, Mending Aku Lungo

Wes Rapopo Rasah Diterusno
Senajan Toh Atiku Loro
Mending Tak Culno Ugo Ikhlasne
Kowe Nggo Wong Liyo

Tak Cubo Legowo, Tak Cubo Ngelalekno
Senajan Wae Abot Sing Tak Roso
Disqus Comments