Rabu, 05 Juni 2019

Lirik Lagu Nella Kharisma - Cukup Aku Wae

Cukup Aku Wae - Nella Kharisma


Opo Aku Kudu Lilo
Snadyan Abot Ning Jero Dodo
Aku Weroh Kowe Mlaku Ro Wong Liyo
Atiku Keronto Ronto

Opo Iki Yen Dalane
Aku Ro Kowe Pancen Du Jodone
Mungkin Wes Takdire
Gusti Wis Ndalakke
Nyiapke Ganti Sing Nyoto Tresnane

Ra Tak Tangisi
Yen Pancen Kowe Pengen Ngene
Cukup Aku Wae Sing Ngrasakke
Ojo Mbaleni Nglarani
Ati Sing Tresno Kowe
Lelakon Urip Ono Balesane

Kabeh Ati Duwe Roso
Bakal Kesekso Yen Di Gawe Loro
Nyawang Sing Di Trisno
Nglanggati Wong Liyo
Bubrah Kahanan Ati Trimo Lungo

Opo Iki Yen Dalane
Aku Ro Kowe Pancen Du Jodone
Mungkin Wes Takdire
Gusti Wis Ndalakke
Nyiapke Ganti Sing Nyoto Tresnane

Ra Tak Tangisi
Yen Pancen Kowe Pengen Ngene
Cukup Aku Wae Sing Ngrasakke
Ojo Mbaleni Nglarani
Ati Sing Tresno Kowe
Lelakon Urip Ono Balesane

Ra Tak Tangisi
Yen Pancen Kowe Pengen Ngene
Cukup Aku Wae Sing Ngrasakke
Ojo Mbaleni Nglarani
Ati Sing Tresno Kowe
Lelakon Urip Ono Balesane
Disqus Comments