Rabu, 05 Juni 2019

Lirik Lagu Ndarboy Genk - Wong Perantauan

Wong Perantauan - Ndarboy Genk


Pancen Ora Gampang
Koyo Seng Mbok Sawang
Aku Kerja Lungo Adoh
Neng Perantaun

Mugo - Mugo Gusti
Ngijabahi Kabeh
Seng Tak Karepati

Pancen Ora Nyono
Uripku Neng Kuto
Kerjo Abot Neng Kene
Karep Urip Mulyo

Ninggal Keluargo
Adoh Anak Bojo
Adoh Karo Wong Tuo

Yowis Ngene Kahanan
Dadi Wong Perantauan
Urip Sakbendinane
Kudu Tak Tanggung Dewe

Ora Entuk Gresulo
Arep Sambat Ro Sopo
Snajan Hasil Ra Sepiro
Seng Penting Pasrah
Karo Seng Kuoso

Pancen Ora Nyono
Uripku Neng Kuto
Kerjo Abot Neng Kene
Karep Urip Mulyo

Ninggal Keluargo
Adoh Anak Bojo
Adoh Karo Wong Tuo

Yowis Ngene Kahanan
Dadi Wong Perantauan
Urip Sakbendinane
Kudu Tak Tanggung Dewe

Ora Entuk Gresulo
Arep Sambat Ro Sopo
Snajan Hasil Ra Sepiro
Seng Penting Pasrah
Karo Seng Kuoso

Mangan Tak Rewangi Koretan
Rokok Ku Golek 1 Tegesan
Duit Tak Lobokke Celengan
Kanggo Sangu Mudik Lebaran

Yowis Ngene Kahanan
Dadi Wong Perantauan
Urip Sakbendinane
Kudu Tak Tanggung Dewe

Ora Entuk Gresulo
Arep Sambat Ro Sopo
Snajan Hasil Ra Sepiro
Seng Penting Pasrah
Karo Seng Kuoso

Seng Penting Pasrah
Karo Seng Kuoso Huu
Seng Penting Pasrah
Karo Seng Kuoso
Disqus Comments