Sabtu, 08 Juni 2019

Lirik Lagu Mala Agatha - Sorote Lintang

Sorote Lintang - Mala Agatha


Ning Ngisor Barise Lintang
Ngematke Roso Ning Ati
Tresnamu Kangenmu Raono Gantine

Tak Titepke Sorote Lintang
Janjiku Ning Njero Ati
Esemmu Guyumu Raono Ijole

Amung Pengen Nresnani, Pengen Iso Nduweni
Selawase Saktekane Pati
Amung Pengen Ngancani, Tansah Iso Nyenengne
Sliramu Siji Seng Tak Tresnani

Janji Seng Suci Iki Tak Titipke Sorote
Lintang Jejer Ning Langit Bengi Iki
Mugo Tekan Sliramu Janji Lan Pengenku
Mugo Gusti Ngijabahi

Ning Ngisor Barise Lintang Ngematke Roso Ning Ati
Tresnamu Kangenmu Raono Gantine
Tak Titepke Sorote Lintang Janjiku Ning Njero Ati
Esemmu Guyumu Raono Ijole

Amung Pengen Nresnani, Pengen Iso Nduweni
Selawase Saktekane Pati
Amung Pengen Ngancani, Tansah Iso Nyenengne
Sliramu Siji Seng Tak Tresnani

Ayeme Roso Ning Atiku Yen Kowe Ugo Mbalesi
Roso Sing Podo Karo Atiku Titipno Sorote Lintang

Ning Ngisor Barise Lintang Ngematke Roso Ning Ati
Tresnamu Kangenmu Raono Gantine
Tak Titepke Sorote Lintang Janjiku Ning Njero Ati
Esemmu Guyumu Raono Ijole
Disqus Comments