Rabu, 12 Juni 2019

Lirik Lagu Intan Rahma - Kudune Aku

Kudune Aku - Intan Rahma


Uwes Tak Cobo
Cobo Ngikhlaske Kowe
Aku Ra Yakin Kuat
Kuat Lehku Ndelokke

Kepiye Ra Loro
Aku Wes Kadung Tresno
Malah Mbok Tinggal Lungo
Rabi Ro Wong Liyo


Ninggal Cerito
Tanpo Mutuske Aku
Iseh Ra Nyongko
Loro Tenan Atiku

Senajan Perih
Kahanane Wis Ngene
Aku Kudu Isoh
Nompo Kenyataane

Pacaran Suwe Urung Mesti Dadi
Selama Iki Jodone Uwong Tak Jagani

Kudune Aku Sing Neng Sandingmu
Koyo Mbiyen Janjine
Bebarengan Tekan Kene

Suwene Mlaku Salah Dalanmu
Tak Gandeng Mrene
Neng Kowe Malah Gandeng Liyane

Mberebes Mili Eluh Neng Pipi
Jebul Sio Sio Aku Adoh Njogo Ati
Aku Sing Nandur Ning Aku Sing Kudu Mundur
Mung Ngunduh Paite Atiku Mbok Gawe Ajur

Kok Perih Ngene Rasane Urung Percoyo
Aku Lungo Sedelo Kowe Gandeng Tresno Liyo
Kudune Aku Sing Bersanding Neng Kono
Nanging Ora Ngiro Kenyataane Wis Bedo

Pacaran Suwe Urung Mesti Dadi
Selama Iki Jodone Uwong Tak Jagani

Ninggal Cerito
Tanpo Mutuske Aku
Iseh Ra Nyongko
Loro Tenan Atiku

Senajan Perih
Kahanane Wis Ngene
Aku Kudu Isoh
Nompo Kenyataane

Pacaran Suwe Urung Mesti Dadi
Selama Iki Jodone Uwong Tak Jagani

Kudune Aku Sing Neng Sandingmu
Koyo Mbiyen Janjine
Bebarengan Tekan Kene

Suwene Mlaku Salah Dalanmu
Tak Gandeng Mrene
Neng Kowe Malah Gandeng Liyane

Kudune Aku Sing Neng Sandingmu
Koyo Mbiyen Janjine
Bebarengan Tekan Kene

Suwene Mlaku Salah Dalanmu
Tak Gandeng Mrene
Neng Kowe Malah Gandeng Liyane
Neng Kowe Malah Menggok Dalane
Disqus Comments