Minggu, 02 Juni 2019

Lirik Lagu Intan Chacha - Jalak Putih

Jalak Putih - Intan Chacha


Jalak Putih
Isuk Isuk Kecemplung Ing Ware
Njaluk Tulung Lirih Lirih
Karo Ngomong Yen To Wedi Mulih
Ora Jumbuh Yen Ngoceh Koyo Ra Wedi Musuh
Senenge Gawe Kisruh
Sejatine Wedi Yen Diwayuh

Werno Werno Kekidunge Pamrihe
Kelakon Opo Sedyane
Nadyan Kebentus Ing Lawang
Tan Diroso Waton Pethuk Sing Disayang

Mbrebes Mili Rasane Koyo Rabiso Muni
Larane Setengah Mati
Ditinggal Karo Sing Digoleki

Jalak Putih
Isuk Isuk Kecemplung Ing Ware
Njaluk Tulung Lirih Lirih
Karo Ngomong Yen To Wedi Mulih
Ora Jumbuh Yen Ngoceh Koyo Ra Wedi Musuh
Senengane Gawe Kisruh
Sejatine Wedi Yen Diwayuh

Werno Werno Kekidunge Pamrihe
Kelakon Opo Sedyane
Nadyan Kebentus Ing Lawang
Tan Diroso Waton Pethuk Sing Disayang

Mbrebes Mili Rasane Koyo Rabiso Muni
Larane Setengah Mati
Ditinggal Karo Sing Digoleki
Disqus Comments