Rabu, 05 Juni 2019

Lirik Lagu Ecky Lamoh - Always

Always - Ecky Lamoh


Atiku Always Mikirin Kowe
Arummu Nempel Pel Neng Kalbuku
Ben Ndino Aku Kangen Kowe
Sing Tak Sawang Kabeh Ono Kowe

Awakku Mung Siji Kanggo Kowe
Uripku Tansah Setyo Karo Kowe
Ra Bakal Iso Adoh Kowe
Roso Iki Mung Ngandakke
Tresno Karo Kowe
Tresno Karo Kowe
Tresno Karo Kowe

Atiku Always Mikirin Kowe
Arummu Nempel Pel Neng Kalbuku
Ben Ndino Aku Kangen Kowe
Sing Tak Sawang Kabeh Ono Kowe

Tresno Karo Kowe
Tresno Karo Kowe
Tresno Karo Kowe
Disqus Comments