Rabu, 05 Juni 2019

Lirik Lagu Didi Kempot - Ora Iso Mulih

Ora Iso Mulih - Didi Kempot


Mak Bapak Aku Ora Biso Mulih
Bakdo Iki Atiku Sedih
Mak Bapak Aku Ora Teko
Neng Kene Aku Isih Kerjo

Mung Donga Lan Pujimu
Sing Tak Suwun Jroning Uripku

Mak Bapak Uwis Ojo Nangis
Woconen Layang Sing Tak Tulis
Mak Bapak Ngapuranen Aku
Yen Ono Salah Lan Luputku

Neng Kene Koyo Ngene Rasane
Pingin Mulih Isih Kurang Sangune

Suwarane Takbir Ing Wayah Wengi
Ngelingke Salah Dosa Iki
Kepingin Sungkem Ning Kudu Kepiye Iki
Ngapuranen Dosane Anakmu Iki

Mak Bapak Uwis Ojo Nangis
Woconen Layang Sing Tak Tulis
Mak Bapak Ngapuranen Aku
Yen Ono Salah Lan Luputku

Neng Kene Koyo Ngene Rasane
Pingin Mulih Isih Kurang Sangune

Suwarane Takbir Ing Wayah Wengi
Ngelingke Salah Dosa Iki
Kepingin Sungkem Ning Kudu Kepiye Iki
Ngapuranen Dosane Anakmu Iki

Suwarane Takbir Ing Wayah Wengi
Ngelingke Salah Dosa Iki
Kepingin Sungkem Ning Kudu Kepiye Iki
Ngapuranen Dosane Anakmu Iki
Ngapuranen Dosane Anakmu Iki
Disqus Comments