Rabu, 05 Juni 2019

Lirik Lagu Derradru - Cukup Semene

Cukup Semene - Derradru


Yen Wes Bosen Karo Aku Ngomong Wae
Rasah Mbolan Mbaleni Ngelarani Ati
Cukup Semene Wae Ra Perlu Diteruske
Timbang Gawe Tangis Akhire

Yen Wes Wegah Karo Aku Ngomong Wae
Rasah Mbolan Mbaleni Kowe Ngapusi
Tresno Koyo Ngene Ora Perlu Dipaksake
Timbang Nelongso Akhire

Aku Uwis Lilo Yen Kowe Ngeliyo
Aku Uwis Pasrah Yen Kowe Ngajak Pisah
Aku Ora Popo Timbang Gawe Loro
Mugo Gusti Maringi Ganti Luwih Seko Kowe

Yen Wes Bosen Karo Aku Ngomong Wae
Rasah Mbolan Mbaleni Ngelarani Ati
Cukup Semene Wae Ra Perlu Diteruske
Timbang Gawe Tangis Akhire

Yen Wes Wegah Karo Aku Ngomong Wae
Rasah Mbolan Mbaleni Kowe Ngapusi
Tresno Koyo Ngene Ora Perlu Dipaksake
Timbang Nelongso Akhire

Aku Uwis Lilo Yen Kowe Ngeliyo
Aku Uwis Pasrah Yen Kowe Ngajak Pisah
Aku Ora Popo Timbang Gawe Loro
Mugo Gusti Maringi Ganti Luwih Seko Kowe

Aku Uwis Lilo Yen Kowe Ngeliyo
Aku Uwis Pasrah Yen Kowe Ngajak Pisah
Aku Ora Popo Timbang Gawe Loro
Mugo Gusti Maringi Ganti Luwih Seko Kowe
Mugo Gusti Maringi Ganti Luwih Seko Kowe
Disqus Comments