Kamis, 30 Mei 2019

Lirik Lagu Nining Meida - Pamit (feat. Anggra Inezya)

Pamit (feat. Anggra Inezya) - Nining Meida


Jerit Ati Alim Paanggang
Ceurik Ati Abot Ngantunkeun
Ku Teu Wasa Kedah Nonggongan Rasa
Ka Panutan Ati Hareupan Diri
Anu Masih Mika Cinta

Kasabaran Anu Ngageuing Kana Diri
Pikeun Anjeun Diri Abdi Nu Tos Aya Harti
Mareungan Kana Cinta Anu Anyar Motekar
Panglipur Ka Bungah Anu Keur Sirungan

Abdi Indit Lain Teu Micinta
Urang Anggang Lain Teu Satia
Demi Anjeun Pikeun Abdi
Pinanggih Jeung Bagja

Engkang Abdi Pamit
Indit Lain Teu Midedeuh
Ulah Hariwang Ulah Salempang
Abdi Nyawang Di Kaanggangan

Kasabaran Anu Ngageuing Kana Diri
Pikeun Anjeun Diri Abdi Nu Tos Aya Harti
Mareungan Kana Cinta Anu Anyar Motekar
Panglipur Ka Bungah Anu Keur Sirungan

Abdi Indit Lain Teu Micinta
Urang Anggang Lain Teu Satia
Demi Anjeun Pikeun Abdi
Pinanggih Jeung Bagja

Engkang Abdi Pamit
Indit Lain Teu Midedeuh
Ulah Hariwang Ulah Salempang
Abdi Nyawang Di Kaanggangan

Engkang Abdi Pamit
Indit Lain Teu Midedeuh
Ulah Hariwang Ulah Salempang
Abdi Nyawang Di Kaanggangan
Disqus Comments