Senin, 06 Mei 2019

Lirik Lagu Jihan Audy – Kakean Harapan

Kakean Harapan – Jihan Audy


Opo Kurang Anggonku Sayang
Tresnamu Saiki Ne Blendrang
Aku Mung Terimo Harapan
Yen Ra Gelem Rabi
Yowis Monggo Salaman

Tiwas Ngenteni Janjimu Ngambang
Among Sik Kakean Harapan
Tak Golek Sing Endang Mantenan
Kowe Tak Undang Isoh Melu Jagongan

Iki Tresno Sak Tenane Uwis Tak Gawe Tenanan
Mergo Tresno Iki Udu Among Bajakan
Among Di Dol Obralan
Lan Tresno Pindah Rono Rene
Koyo Kos Kosan

Nanging Kahanane Janjimu Among Ngambang
Tresno Anggonku Ngenteni
Janji Yen Bakal Mantenan
Mending Ngenteni Bis
Timbang Ngenteni Harapan

Ngenteni Kowe Kakean Harapan
Yowis Mending Saiki Dada Sayang

Opo Kurang Anggonku Sayang
Tresnamu Saiki Ne Blendrang
Aku Mung Terimo Harapan
Yen Ra Gelem Rabi
Yowis Monggo Salaman

Tiwas Ngenteni Janjimu Ngambang
Among Sik Kakean Harapan
Tak Golek Sing Endang Mantenan
Kowe Tak Undang Isoh Melu Jagongan

Iki Tresno Sak Tenane Uwis Tak Gawe Tenanan
Mergo Tresno Iki Udu Among Bajakan
Among Di Dol Obralan
Lan Tresno Pindah Rono Rene
Koyo Kos Kosan

Nanging Kahanane Janjimu Among Ngambang
Tresno Anggonku Ngenteni
Janji Yen Bakal Mantenan
Mending Ngenteni Bis
Timbang Ngenteni Harapan

Ngenteni Kowe Kakean Harapan
Yowis Mending Saiki Dada Sayang

Opo Kurang Anggonku Sayang
Tresnamu Saiki Ne Blendrang
Aku Mung Terimo Harapan
Yen Ra Gelem Rabi
Yowis Monggo Salaman

Tiwas Ngenteni Janjimu Ngambang
Among Sik Kakean Harapan
Tak Golek Sing Endang Mantenan
Kowe Tak Undang Isoh Melu Jagongan
Disqus Comments