Lirik Lagu Intan Chacha - Panandang

Panandang - Intan Chacha


Sopo Sing Gelem Nglakoni
Lelakon Kang Tak Sandang
Rino Klawan Wengi
Babar Pisan Aku Ora Ngerti
Batinmu Ra Nggrahito
Jebul Nyimpen Wadi

Ojo Kurang Ing Pamengku
Yen Ono Tumindhakku
Sarwo Kurang Dugo

Nanging Iki Bareng Wis Kebacut
Mulane Wekasane Aku Trimo Manut
Mung Tujune Pituturku Marang Kowe
Wis Tak Anggep Bakul Jamu
Pinggir Dalan Gede

Bebasane Koyo Betet Sewu
Ocehane Ra Digatek'ake
Aku Ra Bakal Nggondheli
Sliramu Tumindak Kang Dudu Sak Lumrahe
Kabeh Mau Aku Ngrumangsani
Ra Biso Nyukupi Kebutuhanmu

Sopo Sing Gelem Nglakoni
Lelakon Kang Tak Sandang
Rino Klawan Wengi
Babar Pisan Aku Ora Ngerti
Batinmu Ra Nggrahito
Jebul Nyimpen Wadi

Ojo Kurang Ing Pamengku
Yen Ono Tumindhakku
Sarwo Kurang Dugo

Nanging Iki Bareng Wis Kebacut
Mulane Wekasane Aku Trimo Manut
Mung Tujune Pituturku Marang Kowe
Wis Tak Anggep Bakul Jamu
Pinggir Dalan Gede

Bebasane Koyo Betet Sewu
Ocehane Ra Digatek'ake
Aku Ra Bakal Nggondheli
Sliramu Tumindak Kang Dudu Sak Lumrahe
Kabeh Mau Aku Ngrumangsani
Ra Biso Nyukupi Kebutuhanmu

0 komentar

Posting Komentar