Lirik Lagu Anfal - Ditinggal Lungo

Ditinggal Lungo - Anfal


Pamite Golek Arto
Kowe Lungo Ning Negoro Liyo
Loro Atiku Dijanjeni
Malah Kini Ku Ditinggal Pergi

Saben Dino Ngenteni
Kabarmu Ning Luar Negri
Wis Telung Sasi Ra Ngabari
Ternyata Aku Di Khianati

Tego Kowe Ngeloro
Ati Iki Sing Wis Kadung Tresno
Opo Kowe Wis Lali
Aku Kon Ngenteni Kowe Bali

Loro Atiku Keloro Ati Keloro Loro
Kowe Tak Tunggu Malah Saiki Ngeliyo
Coba Rungokno Tangis Atiku Iki
Aku Ning Kene Ngenteni Kowe Bali

Trimo Ra Trimo Aku Kudu Nerimo
Kekasih Hatiku Direbut Ro Wong Liyo
Mungkin Iki Wis Dadi Dalan Uripku
Kowe Pamit Terus Ninggalke Aku

Tego Kowe Ngeloro
Ati Iki Sing Wis Kadung Tresno
Opo Kowe Wis Lali
Aku Kon Ngenteni Kowe Bali

Loro Atiku Keloro Ati Keloro Loro
Kowe Tak Tunggu Malah Saiki Ngeliyo
Coba Rungokno Tangis Atiku Iki
Aku Ning Kene Ngenteni Kowe Bali

Trimo Ra Trimo Aku Kudu Nerimo
Kekasih Hatiku Direbut Ro Wong Liyo
Mungkin Iki Wis Dadi Dalan Uripku
Kowe Pamit Terus Ninggalke Aku

Loro Atiku Keloro Ati Keloro Loro
Kowe Tak Tunggu Malah Saiki Ngeliyo
Coba Rungokno Tangis Atiku Iki
Aku Ning Kene Ngenteni Kowe Bali

Trimo Ra Trimo Aku Kudu Nerimo
Kekasih Hatiku Direbut Ro Wong Liyo
Mungkin Iki Wis Dadi Dalan Uripku
Kowe Pamit Terus Ninggalke Aku

0 komentar

Posting Komentar