Jumat, 12 April 2019

Lirik Lagu Vita Alvia - Undangan Rabi

Undangan Rabi - Vita Alvia


Aku Seh Kelingan Kowe Ngucap Janji
Janji Ora Bakal Ninggal Aku
Gedene Roso Sayangmu Ra Tego Ngelarani
Tetep Setia Tekane Mati

Pantai Indrayanti Sing Tau Nyekseni
Pahit Manise Cerito Tresno Iki
Limang Taun Wes Suwene Aku Njogo Ati
Tapi Kowe Tego Ninggal Aku Rabi

Saiki Kowe Lungo Ninggali Kenangan
Saiki Kowe Teko Ngenei Undangan
Sumpah Wani Mati Jane Isih Sayang
Atiku Loro Tenan Nyawang Kowe Neng Pelaminan

Aku Seh Kelingan Kowe Ngucap Janji
Janji Ora Bakal Ninggal Aku
Gedene Roso Sayangmu Ra Tego Ngelarani
Tetep Setia Tekane Mati

Pantai Indrayanti Sing Tau Nyekseni
Pahit Manise Cerito Tresno Iki
Limang Taun Wes Suwene Aku Njogo Ati
Tapi Kowe Tego Ninggal Aku Rabi

Saiki Kowe Lungo Ninggali Kenangan
Saiki Kowe Teko Ngenei Undangan
Sumpah Wani Mati Jane Isih Sayang
Atiku Loro Tenan Nyawang Kowe Neng Pelaminan

Aduh Mas Aku Ra Nyongko Tresno Sing Wes Tak Jogo
Saiki Tinggal Crito Bubar Mergo Wong Liyo
Opo Ora Kelingan Pas Jaman Semono
Susah Seneng Janji Tresno Nganti Tekan Tuo

Jane Aku Isih Sayang Wani Sumpah Mati
Aku Bakal Tetep Selalu Setia Ngenteni
Ibarate Awak Otot Kawat Balung Wesi
Atiku Wes Ra Kuat Mergo Ditinggal Rabi

Pangapurane Aku Ninggal Kowe
Mergo Tresno Iki Ora Direstoni
Jembarno Atimu Lilakno Lungaku
Ngertenono Aku Kabeh Iki Mergo Wong Tuaku

Saiki Kowe Lungo Ninggali Kenangan
Saiki Kowe Teko Ngenei Undangan
Sumpah Wani Mati Jane Isih Sayang
Atiku Loro Tenan Nyawang Kowe Neng Pelaminan

Saiki Kowe Lungo Ninggali Kenangan
Saiki Kowe Teko Ngenei Undangan
Sumpah Wani Mati Jane Isih Sayang
Atiku Loro Tenan Nyawang Kowe Neng Pelaminan

Hoo Ooo Neng Pelaminan
Undangan Rabimu Wes Tak Tompo
Disqus Comments