Jumat, 19 April 2019

Lirik Lagu Syahiba Saufa - Sing Mari Mari

Sing Mari Mari - Syahiba Saufa


Buru Keroso Saiki Kelangan
Mageh Ono Semanding Sing Riko Eman
Serto Wes Nong Kadohan Keroso
Ati Kewirangan

Ulihe Sun Getun
Riko Tinggal Menyang
Teratapan Ati Sing Weruh Paran
Sing Weruho Gambang Siji Sun Ilang

Sing Mari Mari Ulihe Sun Getuni
Tiwas Garing Awak Mikiri
Sing Mari Mari Ulihe Sun Getuni
Tiwas Garing Awak Mikiri

Sun Bundeli Kuat Naleni Janji
Sampek Riko Balek Nong Ati Iki
Hooo Ooo

Ulihe Sun Getun
Riko Tinggal Menyang
Teratapan Ati Sing Weruh Paran
Sing Weruho Gambang Siji Sun Ilang

Sing Mari Mari Ulihe Sun Getuni
Tiwas Garing Awak Mikiri
Sing Mari Mari Ulihe Sun Getuni
Tiwas Garing Awak Mikiri

Sun Bundeli Kuat Naleni Janji
Sampek Riko Balek Nong Ati Iki
Hooo Ooo

Sing Mari Mari Ulihe Sun Getuni 
Tiwas Garing Awak Mikiri     
Sing Mari Mari Ulihe Sun Getuni   
Tiwas Garing Awak Mikiri     

Sun Bundeli Kuat Naleni Janji
Sampek Riko Balek Nong Ati Iki
Hooo Ooo
Disqus Comments