Sabtu, 06 April 2019

Lirik Lagu Puri Ratna - Rembulan

Rembulan - Puri Ratna


Rembulan Ing Wengi Tansah Hanyekseni
Endah Paras Manis Esem Lan Guyumu
Kinambaring Batin Tan Biso Ngelaleke
Yati Kangmas Ora Ono Liyane

Tatapan Netramu Nembus Ing Atiku
Agawe Aku Mung Mikirne Sliramu
Cahyaning Rembulan Kalah Kelawan Esemmu
Amung Kangmas

Hawaning Njero Batin Pingin Tansah Sesanding
Yo Mung Karo Kangmas, Atiku Mung Kanggo Kangmas
Nadyan Akeh Bebalang Ngalangi Dalan Katresnan
Iku Pancen Dalan Supoyo Tresno Iki Bakal Kasembadan

Tatapan Netramu Nembus Ing Atiku
Agawe Aku Mung Mikirne Sliramu
Cahyaning Rembulan Kalah Kelawan Esemmu
Amung Kangmas

Hawaning Njero Batin Pingin Tansah Sesanding
Yo Mung Karo Kangmas, Atiku Mung Kanggo Kangmas
Nadyan Akeh Bebalang Ngalangi Dalan Katresnan
Iku Pancen Dalan Supoyo Tresno Iki Bakal Kasembadan
Disqus Comments