Rabu, 03 April 2019

Lirik Lagu Nella Kharisma - Kawin Mlayu

Kawin Mlayu - Nella Kharisma


Nadyan Ra Oleh Restu
Aku Marang Wong Tuwoku
Tak Terjangane Tak Gandolane
Kowe Sayangku

Lilo Tak Tinggal Omah
Menyang Karo Sliramu
Senajan Mengko Paito Urip
Panggah Tak Lakoni

Kahanane Mekso Aku Kawin Mlayu
Mergo Sakiki Ra Jamane Siti Nurbaya
Ati Kadung Sayang Ati Kadung Tresno
Di Cegah Ra Bakal Ilang Roso Asmoro

Nadyan Ra Oleh Restu
Aku Marang Wong Tuwoku
Tak Terjangane Tak Gandolane
Kowe Sayangku

Lilo Tak Tinggal Omah
Menyang Karo Sliramu
Senajan Mengko Paito Urip
Panggah Tak Lakoni

Kahanane Mekso Aku Kawin Mlayu
Mergo Sakiki Ra Jamane Siti Nurbaya
Ati Kadung Sayang Ati Kadung Tresno
Di Cegah Ra Bakal Ilang Roso Asmoro

Ati Kadung Sayang Ati Kadung Tresno
Di Cegah Ra Bakal Ilang Roso Asmoro
Disqus Comments