Senin, 15 April 2019

Lirik Lagu Jihan Audy - Sak Dalan Sak Tujuan (Feat. Tiara Amora)

Sak Dalan Sak Tujuan (Feat. Tiara Amora) - Jihan Audy


Tresno Iki Ora Bakal Luntur
Nadyan Sampeyan Iseh Durung Makmur
Tetep Tak Sayang Nadyan Urip Pas-pasan
Niat Ingsun Bebrayan Karo Sampeyan

Matur Suwun Mas Tresnomu Sing Agung
Tulus Gede Duwur Kaya Gunung
Masiyo Wong Tuwomu Ora Ngerestoni
Niatku Iki Sing Tulus Lan Suci

Sepiro Gedene Sengsoro
Yen Tinompo Amung Dadi Cubo
Sabar Mas Ikhlas Lan Dungo
Urip Iki Kabeh Wes Ono Sing Noto

Sing Penting Bareng Bareng
Sak Dalan Sak Tujuan
Mugo Mugo Iso Urip Seneng

Matur Suwun Mas Tresnomu Sing Agung
Tulus Gede Duwur Kaya Gunung
Masiyo Wong Tuwomu Ora Ngerestoni
Niatku Iki Sing Tulus Lan Suci

Sepiro Gedene Sengsoro
Yen Tinompo Amung Dadi Cubo
Sabar Mas Ikhlas Lan Dungo
Urip Iki Kabeh Wes Ono Sing Noto

Sepiro Gedene Sengsoro
Yen Tinompo Amung Dadi Cubo
Sabar Mas Ikhlas Lan Dungo
Urip Iki Kabeh Wes Ono Sing Noto

Sing Penting Bareng Bareng, Sak Dalan Sak Tujuan
Mugo Mugo Iso Urip Seneng
Sing Penting Bareng Bareng, Sak Dalan Sak Tujuan
Mugo Mugo Iso Urip Seneng
Disqus Comments