Sabtu, 06 April 2019

Lirik Lagu Ipa Hadi Sasono - Wong Ayu

Wong Ayu - Ipa Hadi Sasono


Tuwuh Roso Tresno
Naliko Pinsan Ketemu
Sliramu Wong Yu
Pepujan Atiku

Roso Jroning Ati
Pengenku Biso Duweni
Sliramu Wong Ayu
Jejantung Ing Kalbu

Umpomo Biso
Ngungkapke Roso
Marang Sliramu
Wong Sing Paling Tak Tresno

Wong Ayu
Amung Nyawang Sliramu
Pengenku
Tansah Nyanding Sliramu

Wong Ayu
Aku Tresno Sliramu
Ning Atiku
Amung Tresno Sliramu

Disqus Comments