Senin, 01 April 2019

Lirik Lagu Ilux - Perih (Feat. Natasya)

Perih (Feat. Natasya) - Ilux


Sun Ikhlasno Masio Ati Nisun Loro
Nyawang Riko Dijodohno Nong Ngarepe Moto
Sun Sadar Sun Iki Sopo, Sing Pati Duwe Dunyo
Jujur Isun Sin Lilo Nyawang Riko Ambi Wong Liyo

Sing Nyongko Akhire Netes Eluh Ning Pipi
Getun Rasane Ati Iki Sing Biso Nduweni
Sekirane Sun Biso Nahan Banyune Moto
Sun Sing Pengen Riko Weruh Perih Hang Sun Songgo

Sun Ikhlasno Masio Ati Nisun Loro
Nyawang Riko Dijodohno Nong Ngarepe Moto
Sun Sadar Sun Iki Sopo, Sing Pati Duwe Dunyo
Jujur Isun Sin Lilo Nyawang Riko Ambi Wong Liyo

Sing Nyongko Akhire Netes Eluh Ning Pipi
Getun Rasane Ati Iki Sing Biso Nduweni
Sekirane Sun Biso Nahan Banyune Moto
Sun Sing Pengen Riko Weruh Perih Hang Sun Songgo

Sun Ikhlasno Masio Ati Nisun Loro
Nyawang Riko Dijodohno Nong Ngarepe Moto
Sun Sadar Sun Iki Sopo, Sing Pati Duwe Dunyo
Jujur Isun Sin Lilo Nyawang Riko Ambi Wong Liyo

Sing Nyongko Akhire Netes Eluh Ning Pipi
Getun Rasane Ati Iki Sing Biso Nduweni
Sekirane Sun Biso Nahan Banyune Moto
Sun Sing Pengen Riko Weruh Perih Hang Sun Songgo
Disqus Comments