Rabu, 03 April 2019

Lirik Lagu Didi Kempot - Cinta Wonogiri

Cinta Wonogiri - Didi Kempot


Angin Sore Sumilir Ing Gajah Mungkur
Ngawe Awe Tresnane Wong Sing Wes Luntur
Seribu Janji Terlanjur Ku Jatuh Hati
Kecewa Aku Kau Khianati

Koyo Kowe Lan Aku Wis Dadi Siji
Ojo Pisah Nganti Tekaning Pati
Koyo Banyune Kari Kayangan
Katresnanku Ora Bakal Ilang

Endah Yen Disawang Gunung Gandul
Dadi Lambang Jodone Wong Loro
Koyo Kowe Lan Aku Saiki Akur
Jalaran Ketemu Ing Gajah Mungkur

Endah Yen Disawang Gunung Gandul
Dadi Lambang Jodone Wong Loro
Koyo Kowe Lan Aku Saiki Akur
Jalaran Ketemu Ing Gajah Mungkur

Wonogiri Hiburane Mas
Hiburane Kang Yo Campursari
Mojang Cilik Kotane Mbangun Lestari
Kabeh Rakyate Podo Nyawiji

Sego Tiwul Lawuhe Iwak Teri
Aku Gandrung Mas Setengah Mati
Sego Tiwul Lawuhe Iwak Teri
Aku Gandrung Mas Setengah Mati
Disqus Comments