Lirik Lagu Syahiba - Sing Mungkin

Sing Mungkin - Syahiba


Sing Mungkin Sun Baleni Maning
Kisah Hang Wis Ngelarani Baen
Riko Dadi Gelo, Mergo Isun Wes Suloyo
Sun Roso Urep Sepi Tanpo Riko

Sak Iki Baru Sun Rasakno
Sepine Ati Dung Sing Ono Riko
Dino Dino Isun Koyo Sing Duwe Koyo
Sun Roso Urep Sepi Tanpo Riko

Duh Gusti Tolong Kulo Dikuatno
Ngadepi Cobone Urep Hang Kulo Songgo
Rasane Sing Sanggup Isun Kadung Tanpo Riko
Isun Njaluk Sepuro

Duh Gusti Tolong Kulo Dikuatno
Ngadepi Cobone Urep Hang Kulo Songgo
Rasane Sing Sanggup Isun Kadung Tanpo Riko
Isun Njaluk Sepuro

Sak Iki Baru Sun Rasakno
Sepine Ati Dung Sing Ono Riko
Dino Dino Isun Koyo Sing Duwe Koyo
Sun Roso Urep Sepi Tanpo Riko

Duh Gusti Tolong Kulo Dikuatno
Ngadepi Cobone Urep Hang Kulo Songgo
Rasane Sing Sanggup Isun Kadung Tanpo Riko
Isun Njaluk Sepuro

Duh Gusti Tolong Kulo Dikuatno
Ngadepi Cobone Urep Hang Kulo Songgo
Rasane Sing Sanggup Isun Kadung Tanpo Riko
Isun Njaluk Sepuro

Rasane Sing Sanggup Isun Kadung Tanpo Riko
Isun Njaluk Sepuro

0 komentar

Posting Komentar