Lirik Lagu Sule - Tresna Duaan (Feat. Rita Tila)

Tresna Duaan (Feat. Rita Tila) - Sule


Sanajan Urang Paanggang
Rasa Dedeh Kekep Pageuh
Rasa Asih Nu Duaan
Urang Jaga Babarengan

Sanajan Urang Pajauh
Hate Abdi Tetep Iuh
Sanajan Jarang Patepang
Hate Mah Da Ngalayang

Hate Akang Moal Bimbang
Duhh Emut Ngan Ukur Salira
Omat Akang Tong Hariwang
Duuhhh Hate Mah Tetep Cinta

Urang Duaan, Melit Rasa Ti Ka Anggangan
Urang Duaan, Matri Asih Majangji Dina Ati
Urang Duaan, Silih Jaga Ti Ka Tebihan
Urang Duaan, Paheut Jangji Mengkeut Na Hate

Hate Akang Moal Bimbang
Duhh Emut Ngan Ukur Salira
Omat Akang Tong Hariwang
Duuhhh Hate Mah Tetep Cinta

Urang Duaan, Melit Rasa Ti Ka Anggangan
Urang Duaan, Matri Asih Majangji Dina Ati
Urang Duaan, Silih Jaga Ti Ka Tebihan
Urang Duaan, Paheut Jangji Mengkeut Na Hate

Haa Haaa
Haa Haaa

0 komentar

Posting Komentar