Lirik Lagu Nindy Claudya - Bayem Eri

Bayem Eri - Nindy Claudya


Bayem Erine
Kangen Atine
Pengene Kowe
Teko Ning Kene

Teklek Kecemplung
Ning Njero Kalen
Ketimbang Bingung
Ra Sah Golek
Aluwung Balen

Uwit Gedang Cacahe Ono Telu
Cintaku Terhalang Brengose Bapakmu
Nyekel Endas Kiwo Tengen
Yen Digagas Kok Rasane Tambah Kangen

Uwit Gedang Cacahe Ono Telu
Cintaku Terhalang Brengose Bapakmu
Nyekel Endas Kiwo Tengen
Yen Digagas Kok Rasane Tambah Kangen

Bayem Erine
Kangen Atine
Pengene Kowe
Teko Ning Kene

Teklek Kecemplung
Ning Njero Kalen
Ketimbang Bingung
Ra Sah Golek
Aluwung Balen

Uwit Gedang Cacahe Ono Telu
Cintaku Terhalang Brengose Bapakmu
Nyekel Endas Kiwo Tengen
Yen Digagas Kok Rasane Tambah Kangen

Uwit Gedang Cacahe Ono Telu
Cintaku Terhalang Brengose Bapakmu
Nyekel Endas Kiwo Tengen
Yen Digagas Kok Rasane Tambah Kangen

0 komentar

Posting Komentar