Lirik Lagu Nella Kharisma - Treteg Lembu Peteng

Treteg Lembu Peteng - Nella Kharisma


Neng Kutho Tulungagung
Dalan Iki Ngelengke Atiku Bingung
Mikirne Tresnamu Sing Ilang
Neng Treteg Lembu Peteng Tulungagung

Tansah Eleng Saben Aku Nyawang
Kopi Cethe Sing Wes Dadi Budayane
Lungguh Jejer Semendhe Pundakku
Karo Ngomong Yen Kowe Tresno Aku

Neng Treteg Lembu Peteng Kowe Janji
Tresnomu Sing Gedhe Ora Bakal Lali
Nanging Nyatane Kowe Cidro Ing Janji
Marang Aku Sing Tansah Setyo Ngenteni

Treteg Lembu Peteng Iki Dadi Saksi
Tresnomu Sing Gedhe Ora Bakal Lali
Panggungrejo Pabrik Gulo Mojopanggung
Kowe Cidro Janji Marang Gusti Sing Agung

0 komentar

Posting Komentar