Lirik Lagu Klenik Genk - Aku Lilo

Aku Lilo - Klenik Genk


Ati Iki Uwes Lilo
Iso Nerimo Kahanane
Loro Iki Wes Ra Tak Rasake
Everything Is Gonna Be Okay

Senajan Aku Isih Tresno
Nanging Ora Iso Mekso
Kabeh Tak Tompo
Kanti Ikhlas Legowo

Aku Uwes Lilo
Ati Iki Iso Nrimo
Ora Sah Nggoleki
Aku Ora Bakal Bali

Goleko Wong Liyo
Sing Iso Ngluwihi Tresno
Aku Wong Ra Nduwe
Sing Anane Mung Disepeleke

Roso Iki Raiso Ngapusi
Sak Lawase Ora Bakal Lali
Kabeh Coro Wes Tak Cubo
Anane Mung Soyo Nelongso

Senajan Aku Isih Tresno, Nanging Ora Iso Mekso
Kabeh Tak Tompo, Kanti Ikhlas Legowo

Aku Uwes Lilo, Ati Iki Iso Nrimo
Ora Sah Nggoleki, Aku Ora Bakal Bali
Goleko Wong Liyo, Sing Iso Ngluwihi Tresno
Aku Wong Ra Nduwe, Sing Anane Mung Disepeleke

Aku Uwes Lilo, Ati Iki Iso Nrimo
Ora Sah Nggoleki, Aku Ora Bakal Bali
Goleko Wong Liyo, Sing Iso Ngluwihi Tresno
Aku Wong Ra Nduwe, Sing Anane Mung Disepeleke
Mung Disepeleke, Aku Wes Lilo

0 komentar

Posting Komentar