Lirik Lagu Dian Anic - Jaluk Imbuh

Jaluk Imbuh - Dian Anic


Apa Wis Hina
Lir Kesed Rega Diri
Ning Matane Sampean
Kaya Barang Lowakan

Duh Diri Kula
Wis Dianggep Apa
Sampean Marek Mung Butuh
Njaluk Imbuh
Terhina Diri
Langka Regane

Bengen Kula
Dibuang Kaya Ampas
Dilelara Selawas Lawas

Senajana Bengen
Pernah Barengan
Tulung Aja Nganggep Murahan
Se Enake Njaluk Hubungan Badan
Nganggep Sun Gampangan

Duh Diri Kula
Wis Dianggep Apa
Sampean Marek Mung Butuh
Njaluk Imbuh
Terhina Diri
Langka Regane

Bengen Kula
Dibuang Kaya Ampas
Dilelara Selawas Lawas

Senajana Bengen
Pernah Barengan
Tulung Aja Nganggep Murahan
Se Enake Njaluk Hubungan Badan
Nganggep Sun Gampangan

Apa Wis Hina
Lir Kesed Rega Diri
Ning Matane Sampean
Kaya Barang Lowakan

Duh Diri Kula
Wis Dianggep Apa
Sampean Marek Mung Butuh
Njaluk Imbuh
Terhina Diri
Langka Regane

0 komentar

Posting Komentar